Skip to content

Gemoedelijkheid en gastvrijheid op een superlocatie

Kom uw vakantie, of zomaar even weg logeren bij Erve Meenderinkboer, dat kan compleet verzorgd, logies ontbijt, alleen en in groepsverband, eventueel inclusief het stallen van uw paard. In onze mooie heuvelachtige omgeving is het heerlijk fietsen, wandelen, mountainbiken, paardrijden en simpelweg genieten van de natuur in alle jaargetijden. Door de fijne ligging wandelt u enerzijds het dorp in, en de andere kant het bos in.


In overleg is er veel mogelijk, compleet zelfvoorzienend, ontbijtservice of compleet verzorgd van diners tot BBQ’s, voor elk budget een pakket. Fijne slaapkamers met goede bedden en eigen D/WC, superterras en gezellige binnenruimte om met minder goed weer te vertoeven.

Weekenden/midweken/ weken met vereniging, school, familie of vrienden om er eens lekker tussenuit te gaan. Wij zijn het startput voor uw ruiterroutes, mountainbiketochten (Markelo/Rijssen/Holten etc.) of andere uitjes met bijvoorbeeld elektrische scooters, choppers en noem maar op. Dit kan bijvoorbeeld in samenwerking met actiefTwente.nl. 

Binnen enkele kilometers het zwembad van Markelo(binnen en buiten), golfbanen, kunst(Diepenheim) en eigenlijk binnen handbereik.

5/5

Geweldig verblijf

"Ons verblijf was top geregeld en we hebben genoten van de mooie omgeving"
Jan Janssen

Erve Meenderinkboer

Zonneweg 1
7475 AA Markelo
Tel: 0547 – 361 495
info@ervemeenderinkboer.nl